“HAI ȘI TU LA HANDBAL !!!”

Început în urmă cu cinci ani la Sibiu, proiectul “HAl ȘI TU LA HANDBAL”, este una din direcțiile prioritare ale clubului nostru. De la clasa I până la nivel de clasa a VII copii sunt înscriși la Handbal Club Sibiu urmând apoi ca până la terminarea junioratului să fie legitimați la clubul nostru partener Clubul Sportiv Școlar Sibiu iar vârfurile din fiecare generație să aibă șansa să joace la terminarea junioratului la echipa de seniori a orașului – Handbal Club Sibiu.

Prin copiii înscriși la grupele clubului nostru, în urma acestui proiect, handbalul sibian are nu doar trecut și prezent ci și un viitor de succes.
Într-o perioadă în care lumea digitală acaparează zilnic tot mai multe ore din viaţa copiilor vă propunem o alternativă sportivă, un sport care dezvoltă foarte mult gândirea şi atenţia. Mai mult, copilul dumneavoastră va deveni mai sociabil, mai disciplinat, mai curajos, mai îndemânatic și mai puternic.

Un sport foarte dinamic, handbalul este ideal pentru o dezvoltare armonioasă a copiilor,care vor avea ocazia să își canalizeze energia în timpul partidelor sau antrenamentelor.

Nu mai sta pe gânduri, şi adu-ţi copilul să desluşească tainele unui sport fascinant.