Nu există comentarii încă

Camp-ul național de baschet organizat de IG Hoops și Real Betis Baloncesto

Sala Transilvania și terenul de baschet 3×3 „Elemer Tordai” au găzduit, în perioada 27.07 – 1.08.2020, camp-ul de baschet organizat de IG Hoops și Real Betis Baloncesto.

În cadrul evenimentului s-au desfășurat 11 ședințe de antrenament pe terenul din Sala Transilvania și un workshop pe terenul de baschet 3×3 ”Elemer Tordai” cu participarea unor nume sonore, precum Virgil Stănescu, Dragoș Pătraru sau Javier Carrasco Soriano. Timp de aproape o săptămână, peste 60 de tineri practicanți ai jocului de baschet veniți din toată țara au beneficiat de condiții deosebite, dar și de experiența și cunoștințele unui colectiv de șase antrenori ai clubului spaniol, alături de cinci antrenori români.

„Ce s-a întâmplat săptămâna trecută la Sala Transilvania din Sibiu, în contextul actual, ne-a făcut să simțim responsabilitate. Am păstrat pe cât de mult posibil distanța și ne-am focusat pe ceea ce iubim: baschetul. L-am rebăgat în priză și ne-am reconectat cu el”, spune Ionuț Georgescu, organizatorul evenimentului.

Un mare „Bravo” pentru acest camp de baschet, care a ridicat ștacheta față de orice alt eveniment de acest gen organizat în țara noastră!

Postează un comentariu