Nu există comentarii încă

Cumpărăm fapte bune la Piața Volantă Transilvania!

ONG-urile din Sibiu și-au dat întâlnire la vândut fapte bune! Mai multe asociații sibiene organizează un bazar, sâmbătă, 7 iulie, pentru a-și putea expune cauzele sibienilor, care sunt așteptați între orele 9:00-13:00, în cadrul Pieței Volante Transilvania.

Asociațiile din Sibiu se reunesc în prima sâmbătă a fiecarei luni, între orele 9:00-13:00, pentru un bazar care le permite să își prezinte cauzele și sa strângă fonduri, și o vor face de acum înainte în cadrul Pieței Volante.

Simțul civic crește în Sibiu, de la an la an. Apar tot mai multe asociații, care acoperă tot mai multe nevoi: fie ca este vorba despre animale, oameni in suferinta sau activitati pentru copii. Ne ajutăm unii pe altii și știm că împreună, fiecare cu cauza lui, ajută un segment în nevoie. Pentru că ne dorim să ne apropiem cât mai mult de oameni, ne-am decis să organizăm aceste bazaruri, în care ne putem prezenta cauzele și proiectele. Sperăm să ni se alăture cât mai multe organizații non profit iar sibienii să ne înțeleagă misiunea„a declarat Carmen Chindriș, președintele Asociației Sus Inima.

Aceste bazaruri reprezintă, totodată, și un punct de întâlnire al asociațiilor, în care reprezentanții acestora pot schimba idei și sfaturi, iar sibienii se pot informa direct de la voluntari despre cauzele care îi interesează.

La bazarul de sâmbătă vor fi prezente Crucea Roșie, Tonal, Diakoniewerk, Sus Inima și Palatul Copiilor, cu numeroase produse: decorațiuni, textile, suveniruri, multe confecționate chiar de membrii și beneficiarii asociațiilor participante.