VaccinART” – o campanie pro vaccinare susținută de artiștii independenți

Event details

  • duminică | august 8, 2021
  • 6:00 pm - 8:00 pm
  • 0737013997

Artiștii independenți sibieni, una dintre cele mai afectate categorii profesionale de la debutul în martie 2020 al pandemiei și până în prezent, dau voce campaniei „VaccinART” – o campanie de conștientizare a importanței vaccinării, organizată de InteraktArts, în parteneriat cu BIS Teatru și cofinanțată de Consiliul Județean Sibiu.

Campania VaccinART propune trei întâlniri ale publicului cu tinerii artiști ai scenei independente sibiene, organizate pe 31 iulie, 5 și 8 august 2021, în diferite locații din Sibiu, în cadrul cărora vor fi distribuite materiale de conștientizare a beneficiilor vaccinării și vor fi oferite gratuit publicului, trei spectacole produse de scena independentă din Sibiu: „Născut în 2000” (spectacol de teatru), „Beat Bukowski” (performance muzical în limba engleză) și „Jump and Vibe cu Natty Ned Selekta” (Live DJ mix show). Totodată, un număr de 2000 de flyere, care prezintă beneficiile vaccinării din perspectiva tinerilor artiști independenți, vor fi distribuite în cadrul campaniei.

Pe 8 august 2021, ora: 18:00, vă aşteptăm pe terenul de baschet din fața Sălii Transilvania pentru a urmări spectacolul ”Jump & Vibe with Natty Ned Selekta” (Live DJ mix show), invitat special: La Chakra (Chille) & Paco Ziyou

Accesul la cele trei evenimente e liber, pe bază de rezervare. Rezervările pot fi făcute (exclusiv prin SMS) la numărul de telefon 0737013997 sau prin email la adresa rezervari.bisteatru@gmail.com. Accesul la evenimente e condiționat de respectarea legislației în vigoare în privința restricțiilor sanitare la momentul respectiv.