Nu există comentarii încă

Numeroși sportivi sibieni, pe podium la CE de Karate, la Sala Transilvania

Sute de karatiști din țară și din străinătate au participat, weekend-ul trecut, la cea de-a 9-a ediție a Campionatului European de Karate Kyokushin, competiție găzduită de Sala Transilvania din Sibiu.

Competiția a avut loc pe 20 iulie și a fost dedicată sportivilor cu vârste cuprinse între 4 și 59 de ani. Editia a 9-a a reunit peste 450 de sportivi si oficiali din 7 țări europene, fiind una dintre competitiile internationale de succes organizate de către AS.C.S. Musashi Dojo Sibiu, sub auspiciile Federației de Kyokushinkai Tradițional din România si Uniunii Nationale a Federatiilor de Karate Kyokushin din România.

„Obiectivele principale au fost atinse, prin păstrarea caracterului traditional al Karate-ului Original lăsat moștenire de Sosai Mas Oyama exact acum 25 de ani, dar și prin tendința continuă de unificare a tuturor entităților reprezentative naționale si internaționale. Evenimentul este parte componentă a proiectului sportiv Tradiții și Continuitate în Artele Marțiale, Sibiul devenind astfel nu doar o capitală culturală europeană, ci și una sportivă, o capitală a artelor marțiale, unde tradiția, respectul, unitatea, bunul simț și determinarea se regăsesc la ele acasă”, a declarat Horațiu Adrian Neagoie,  președintele International Karate Organization Kyokushinkaikan-United Traditional Kyokushinkai Federation, unul dintre organizatorii campionatului.

Sportivii sibieni, pe podium

La competiție au participat și sportivi sibieni, aceștia luptând exceptional și obtinând numeroase locuri pe podium. Rezultatele sportivilor sibieni la Campionatul European de Karate Kyokushin au fost următoarle: Kata Locul 1 = 32 sportivi sibieni; Kata Locul 2 = 34 sportivi sibieni; Kata Locul 3 = 47 sportivi sibieni; Kumite Locul 1 = 3 sportivi sibieni; Kumite Locul 2 = 20 sportivi sibieni; Kumite Locul 3 = 38 sportivi sibieni.

„Mulțumim tuturor echipelor reprezentative internaționale care s-au prezentat la un înalt nivel tehnic, staff-urilor tehnice, sportivilor și tuturor susținătorilor acestora, care prin perseverență și dăruire participă activ la educarea tinerelor vlăstare pentru a deveni cetățeni de nădejde ai societății. Mulțumim tuturor celor care au pus efectiv mâna la organizarea competiției, sub o formă sau alta, direct sau indirect, cuvintele fiind de prisos! Felicitări tuturor pentru rezultatele obținute, indiferent de dojo, organizație, federație ori grupare kyokushin sau karate contact”, a mai declarat Horațiu Adrian Neagoe, 7 dan.

Mai multe informații găsiți aici: http://www.kyokushin-united.com.