Nu există comentarii încă

O companie locală cu tradiție este noul partener al Sălii Transilvania!

Comunității construite în jurul celei mai mari săli din Sibiu i s-a alăturat un nou membru din mediul privat, cu scopul de a contribui la dezvoltarea sportului. Este vorba de Unimat, companie cunoscută pentru implicarea în proiectele comunității și care dorește, astfel, să sprijine dezvoltarea sportului sibian alături de Sala Transilvania, „Sala celor 420 000 de suporteri”.

Directorul companiei, Mihai Balaban, și-a demonstrat și abilitățile sportive, trecând cu brio probele dedicate partenerilor.

„Unimat a fost întotdeauna un partener de încredere al sportului și educației sibiene. Atât pentru mine, cât și pentru compania pe care o conduc, sportul și educația sunt coordonate de maximă importanță pentru o societate normală. Renovarea Palatului Copiilor și implicarea în proiectele Crucii Roșii sunt dovadă vie a preocupării noastre față de comunitate. Faptul că am venit alături de Sala Transilvania si de proiectele pe care le desfășoară reprezintă o normalitate și o mândrie. Sala Transilvania a fost alături de proiectele educative pe care noi le-am desfășurat, iar implicarea UNIMAT este doar o exprimare a spiritului civic pe care eu îl resimt zilnic în această companie. UNIMAT se implică mereu în construirea unui viitor mai bun pentru copiii noștri”, a declarat directorul Unimat, Mihai Balaban.